GESLOTEN TOT 29 MAART (=streefdatum opening) !!!!!!!!!!!!!!

BESTELLINGEN WORDEN PAS WEER NA 29 MAART IN BEHANDELING GENOMEN !!!!!!!!

Verzendkosten | Contact | Klantenservice
Inloggen | My account
Geen artikelen in het winkelmandje Bekijk mandje
NL DE

Betaalmogelijkheden bij Hoenjet Party-Time

 

 

iDeal.

iDeal is een handige betaalmethode om aankopen bij Nederlandse webwinkels af te rekenen bij de eigen bank.

Als je iets koopt via een webwinkel, dan geef je 'bij de kassa' aan via welke bank je wilt betalen. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van je eigen bank en vervolgens hoef je alleen nog maar in te loggen en je bank de opdracht te geven het vooringevulde aankoopbedrag over te maken naar het vooringevulde rekeningnummer.


PayPal

PayPal is een soort online bankrekening en is specifiek ontwikkeld voor de consument en het internet en daardoor 's werelds meest gebruikte betaalmethode.

Met PayPal kunnen consumenten snel en veilig online betalen, in webshop, aan particuliere verkopers, maar ook aan onderling.
De consumentenfocus komt tot uiting in de klantgerichtheid van PayPal; met de online betaalmethode is sneller en veiliger te betalen dan de meeste andere transactievormen. Sneller omdat het door het ingeven van slechts een e-mailadres en wachtwoord een betaling kan worden gedaan. Veiliger omdat bank- en creditcardgegevens niet met andere partijen hoeven te worden gedeeld.
 

Overboeking

Overboeking kan naar de bankrekening van de winkelier overgeschreven worden. Tijdens het online afrekenproces krijgt de klant de bankgegevens van de winkelier te zien om de complete financiële administratie via de PSP te laten verlopen.

 

 MisterCash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).


Payment Service Provider - Service bureau voor het verwerken van online betalingsverkeer.

 

 

Payment Service provider (PSP)

Payment Service Providers zijn servicebureaus voor betalingsverkeer op Internet. Ze bieden de mogelijkheid om betalingen op uw webwinkel af te handelen. Een andere benaming voor Payment Service Provider is ook wel de afkorting PSP of internetkassa.

 

MultiSafePay

Multisafepay is de PSP van Hoenjet Party-Time, met een ruim aanbod aan betaalmiddelen. De betaalmethoden iDeal, bankoverboeking en MisterCash worden door MultiSafePay verwerkt. Uiteraard worden uw MultiSafepay-transacties uitgevoerd volgens strikte veiligheidseisen.

Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.