Grimas Water Make-Up Metallic Pure no.706

Schmink:

  • Metallic
  • Op waterbasis
  • Verkrijgbaar in 2,5 ml
SKU
Grimas Water Make-Up Metallic Pure no.706
€ 3,99

Grimas Waterschmink is een ongeparfumeerde en glutenvrije schmink op waterbasis, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. Water Make-up werkt net als waterverf. Pure betekent dat het betreffende product geen chemische conserveermiddelen (zoals bijvoorbeeld parabenen) of halogeen organische verbindingen bevat.

Werkwijze: Water Make-up (Pure) kan direct op de huid worden aangebracht, maar u kunt ook eerst een laagje Grimas Cake Make-up aanbrengen. Dit biedt het voordeel dat de kleuren van Water Make-up (Pure) egaler aan te brengen zijn, sprekender zijn en later ook weer makkelijker kunnen worden verwijderd. Cake Make-up droogt snel en vermengt zich niet met de Water Make-up (Pure). Wanneer u werkt met Water Make-up (Pure), is het belangrijk dat u deze op een niet te vette huid aanbrengt. Zo hecht de make-up zich beter aan de huid en houdt het resultaat langer. Water Make-up werkt net als waterverf. Maak met een penseel of een make-up sponsje en wat water het kleuroppervlak papperig. Werk niet te droog, maar ook niet te waterig. Aqua schmink (Pure) droogt binnen 15 seconden. Wanneer u niet wilt dat de kleuren zich met elkaar vermengen, wacht u tot het eerste kleurlaagje droog is alvorens u er overheen of er tegenaan werkt. Verschoon het water waarin u uw penselen uitspoelt regelmatig en werk bij voorkeur met twee waterbakjes: één voor lichte en één voor donkere tinten. Water Make-up (Pure) kan ook op het haar worden aangebracht, mits dit niet is behandeld (gepermanent, geverfd, gebleekt, met henna gekleurd). Gebruik hiervoor een tandenborstel.

Verwijderen: U kunt de huid luchtig wassen met lauwwarm water en zeep (of shampoo) om zo vast een groot deel te verwijderen. Even inmasseren en afspoelen met lauwwarm water. Te veel boenen met water en zeep of shampoo kan de huid irriteren. U kunt de huid eventueel verder reinigen met een cleansingmilk of cleansingcream. Even inmasseren en afnemen met een zachte tissue. Gebruik geen Afschmink, want dat bevat wassen en oliën die de Water Make-up juist aan de huid laten hechten. Gebruik geen kant-en-klare vochtige reinigingsdoekjes. Wanneer er een kleurzweem op de huid achterblijft, dan kunt u dit verwijderen met Grimas Cleansing Lotion. Als de huid na de reiniging droog aanvoelt, kunt u een verzorgende crème aanbrengen. Haar dat met Water Make-up (Pure) is gekleurd, reinigt u met shampoo.

Meer informatie
Kleur Metallic
Thema Oranje, Carnaval
Aantal 1 Stuk
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!