Hoenjet Party-Time

Burg. Cortenstraat 18
6226 GV Maastricht
043-3636778
info@hoenjetpartytime.nl

Openingstijden

Maandag    GESLOTEN
Dinsdag     10.00-16.00uur
Woensdag  10.00-16.00 uur
Donderdag GESLOTEN
Vrijdag       10.00-16.00 uur
Zaterdag    11.00-16.00 uur
Zondag      GESLOTEN

 RUIMERE OPENINGSTIJDEN VOOR HALLOWEEN, VUURWERK EN CARNAVAL


Algemene voorwaarden
Over Hoenjet- Party-Time

Veelgestelde vragen

Op deze pagina proberen wij u een antwoord te geven op vaak gestelde vragen.

Mocht er na het antwoord nog vragen zijn, dan kunt u natuurlijk altijd nog contact met ons opnemen.


 • Waar kan ik actuele kortingscodes vinden voor deze webshop, Hoenjet Party Time?
U kunt actuele kortingscodes vinden op www.hoenjetpartytime.nl/kortingsactie.html.
 • Met welke pakketdienst wordt mijn bestelling verstuurd?

Hoenjet Party-Time verstuurt uw bestellingen met de pakketdienst PostNL. Voor meer informatie over de verzendmethode kijkt u hier.


 • Kan ik een bestelling annuleren ?

U kunt inderdaad uw bestelling annuleren. Dit dient altijd te geschieden binnen 5 werkdagen. Uw bestelling wordt dan kosteloos geannuleerd. Indien uw bestelling reeds verzonden is, kunt u uw bestelling retourneren. De retourkosten zijn echter altijd voor uw rekening.


 • Kan ik producten omruilen of retourneren ?

Hoenjet Part-Time levert alle artikelen met de garantie die van het betreffende artikel verwacht mag worden. Indien een artikel bij aankomst beschadigd is, dan kunt u dit het liefst direct aan ons melden en het artikel retourneren. Alle artikelen die ons magazijn verlaten worden zorgvuldig gecontroleerd. Mocht u desondanks niet tevreden zijn dan kunnen wij de door u ontvangen artikelen omruilen voor een andere maat/kleur, laten vervangen door een ander artikel of u kunt uw bestelling zonder opgaaf van redenen laten annuleren. De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper. Indien u een ander artikel of een vervangende artikelen zou willen ontvangen dan zijn ook deze verzendkosten voor uw rekening.

Wanneer u een artikel retour stuurt, doet u dit dan in de originele onbeschadigde verpakking  met een begeleidend briefje en uw factuur binnen 14 werkdagen na ontvangst. De retourzending dient  voldoende gefrankeerd verstuurd te worden naar

Hoenjet Part-Time

Burg. Cortenstraat 18

6226 GV  Maastricht

Retourkosten zijn altijd voor uw rekening.

RETOURZENDINGEN DIENEN ALTIJD TE WORDEN OPGESTUURD EN KUNNEN NIET TER PLEKKE WORDEN INGELEVERD !!!!!!

Let op! Kleding dient binnen 14 werkdagen na ontvangst geruild te worden. Als de kleding  bij ons retour komt, worden deze onmiddellijk gecontroleerd op het feit of het gedragen is. Mochten wij dat onmiskenbaar constateren, dan vindt er geen restitutie plaats. U heeft hierbij recht op het voeren van een wederwoord. Kostuums passen is uiteraard wel toegestaan.

De restitutie van het aankoopbedrag zal binnen 14 werkdagen op een door uw aangegeven bankrekening gestort worden. Nimmer zal er een restitutie met contant geld plaatsvinden.


 • Prijzen en artikelen

De prijzen zoals getoond zijn altijd in Euro’s, inclusief 21% Nederlandse BTW en exclusief verzendkosten.  Bij de foto van de kleding zitten de erbij getoonde accessoires nooit bij de getoonde prijs inbegrepen, tenzij dit uitdrukkelijk wordt vermeld. De prijzen zoals getoond bij de kleding geldt alleen voor de desbetreffende beschreven kleding.


 • Verzending

Alle binnenlandse internet bestellingen worden verstuurd via PostNL. Uw bestelling wordt verstuurd als Track & Tracepakket.  De kosten van een Track & Tracepakket  bedragen op dit moment € 6,95. Bij een zending onder rembours wordt u € 15,83 extra in rekening gebracht.  In het laatste geval betaalt u het bedrag gepast aan de postbode.

Voor België is het tarief voor een Track & Tracepakket  € 7,95.

Voor Denemarken, Duitsland, Frankrijk,  Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden geldt een verzendkosten tarief van € 19,50 (tot 5 kg).

Alle overige Europese landen betalen € 25,00 aan verzendkosten.

Alle verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Bij binnenlandse bestellingen boven een bedrag van €  100,00 hoeft er van uwerzijds geen verzendkosten te worden betaald.  De verzendkosten voor een retournering zijn echter altijd voor uw rekening


 • Levertijd

De door u bestelde artikelen worden na ontvangst van uw betaling binnen 5 werkdagen uitgeleverd.


 • Betalingsmethoden

Wij accepteren de volgende betalingsmogelijkheden: Ideal, Paypal, bankoverboeking en Bancontact Mister Cash.

Voor meer informatie over de betaalmethoden kijkt u hier.


 • Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid van Hoenjet Party-Time  voor indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie, is uitgesloten. De totale aansprakelijkheid van van Hoenjet Party-Time  wegens toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst is beperkt tot vergoeding van de directe schade tot het bedrag dat U voor het artikel, waardoor of in verband waarmee de schade is veroorzaakt, hebt betaald. Voor het overige kan op het van Hoenjet Party-Time  geen enkele aansprakelijkheid voor schadevergoeding verhaald worden, ongeacht de grond waarop een actie tot schadevergoeding zou worden gebaseerd. Deze beperkingen van aansprakelijkheid blijven buiten toepassing voor zover de schade is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van van Hoenjet Party-Time  dan wel voor zover deze in strijd zijn met bepalingen van dwingend recht.


 • Betrokken partijen

Deze leveringsvoorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten en zijn van toepassing op alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen Hoenjet Party-Time  en u, ook wanneer die (rechts)handelingen niet mochten leiden tot, of niet in verband staan met, een overeenkomst.


 • Totstandkoming van een overeenkomst

Een overeenkomst met u  komt tot stand wanneer u, nadat u via onze webwinkel  één of meerdere artikelen hebt besteld en van Hoenjet Party-Time  langs elektronische weg de orderbevestiging van uw bestelling hebt ontvangen. De orderbevestiging wordt geacht te zijn ontvangen wanneer u de bestelling hebt bevestigd.